Welkom op mijn gastenboek.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Smithf96 schreef op 12-03-2018 05:02 het volgende:
Hi, Neat post. There's a problem with your website in internet explorer, would test this IE still is the market leader and a good portion of people will miss your great writing due to this problem. bakddfddfgdbefkd

Henk Dekkers schreef op 12-02-2015 19:23 het volgende:
Kom zojuist,informatie over deze site tegen,zat te kijken bij langeweg 14 en tot m'n verbazing kom ik vele bekenden tegen mijn schoonmoeder Neeltje Nijkamp de Zwarte met haar broers en enkele zussen,heel mooi om te zien hoe men toendertijd leefde omdat ze weleens herinneringen ophaalt uit haar jeugd,en haar geboortegrond en familie,en omdat ik hier nogal intressevoor toon,is het des te mooier
M'n schoonmoeder is nog in,redelijke gezondheid,en als ze beleven mag,hoopt ze deze maand 86 jaar te worden ik laat haar zo snel mogelijk deze foto's zien,denk dat ze dit heel mooi zal vinden
Groeten vanuit Rijssen,en succes met deze site

Bram de Jonge schreef op 30-12-2013 21:29 het volgende:
Aan alle polderbewoners en lezers van 100 jaar van Wuijckhuisepolder de beste wensen voor 2014. Dat het snel mis kan gaan bewijst zaterdag namiddag. Henk was altijd zeer ge´nteresseerd in wat er in de polder omging tijdens onze 100 jarige herdenking. Voor de familie zal er veel sterkte en inzicht nodig zijn om dit te dragen en verwerken.
Nog een jaartje wat verhaaltjes en andere onzin en het zit er op. Daar ligt nog een stapeltje en mogelijk zijn er nog die de pen ter hand nemen. Dat zou leuk zijn. Groeten, Bram en Willy de Jonge.

Joke van Doesselaar schreef op 08-10-2013 14:05 het volgende:


Wat leuk eens een verhaal van een andere medebewoner.
Zo zie je maar dat het leven uit toevallig heden bestaat.
Laat nou deze schrijver een postbode in ruste zijn.
Dus mensen stuur gewoon je post naar Langeweg 3e zodat hij met liefde bij kan blijven in zijn
oude vak.Adrie van Driel schreef op 18-09-2013 13:40 het volgende:
Ik ben Adrie en woon aan de Langeweg 3e en dus een jonkie hier in de polder.
Wat ik wel grappig vind is dat ik van Driel heet en Gerard op nummer 8 ook zodat ik soms word opgebeld en zodra ik dan opneem begint er iemand een verhaal waar ik dus niks van snap omdat ze denken dat ze met Gerard spreken.
Ook krijg ik ook wel eens een kaartje ofzo van een voor mij volledig onbekend persoon dus breng ik dat maar naar hun toe en zo komt het wel weer goed net als met een uitnodiging die ik kreeg voor de opening van een kapsalon in Sluiskil.
Nu ben ik niet te beroerd om naar een receptie te gaan maar na telefonisch contact met die kapsalon bleek het toch niet om mij te gaan wat ik dus al had verwacht.
Ook de vraag of ze bij mij een caravan kunnen stallen heb ik ook al regelmatich gehoord dus geef ik dan het juiste nummer en zo komt het ook weer goed.
Wij staan in het telefoonboek onder elkaar dus gaan ze gokken he.
Het is voor mij altijd oppassen voor ik mijn post openmaak want wat wil het geval?
Ik woon naast Piet Ruben en zijn vrouw Annie heet ook van Driel dus kan het gebeuren dat ik iets krijg voor Mevr van Driel wat dan weer voor Annie blijkt te zijn.
Al met al wel toevallig dat er op zo,n klein stukje 3 mensen wonen met dezelfde achternaam zonder dat die familie zijn van elkaar.

Joke van Doesselaar schreef op 10-09-2013 23:21 het volgende:
Dank je wel schrijver voor dit stukje geschiedenis.
Het schaatsen heb ik in de zelfde wijze gedaan, tenminste in onze polder.
Tot een volgend verhaal.

joke van doesselaar schreef op 09-09-2013 11:43 het volgende:
moet natuurlijk afgelopen jaar zijn.

jokevandoesselaar schreef op 09-09-2013 11:39 het volgende:
denkt er iemand nog wel eens aan de drukke tijd van een jaar geleden.
laat ons nog eens weten hoe afgelopen verlopen is.

joke van doesselaar schreef op 02-08-2013 15:10 het volgende:
Mochten er nog mensen zijn die het buiten te warm vinden, zoek dan binnen verkoeling op door
onze site nog eens te bekijken.
Een prettige zomer nog.

Joke van Doesselaar schreef op 14-05-2013 12:03 het volgende:
Met dank aan de webmasters die het verdriet, in de familie Jansen, op zo een voortreffelijke wijze hebben beschreven en op onze site hebben geplaatst.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6